Näringsskola

De flesta vet att vi behöver näring, men många känner inte till hur avgörande det är för vår hälsa att vi får tillräckligt med näring. Näringsbrist är orsaken till många av våra vanligaste sjukdomar.  Tänk om vi i första hand skulle prova att öka vårt näringsintag och se vilka symptom som skulle förbättras. Vi bör först utesluta de enklare orsakerna till sjukdomstillstånd och ohälsa, innan vi börjar fundera på de mer komplicerade.  Många som tar naturliga, balanserade kosttillskott med vitaminer och mineraler upplever att de mår bättre.

Vitaminer och mineraler hjälper kroppen att börja läka inifrån. Man stärker kroppens eget försvar och naturliga förmåga att försvara sig mot olika sjukdomar.

Hårt arbete, stress, strålning från mobiler och datorer, läkemedel och mycket annat ökar antalet fria syreradikaler i våra kroppar. Överskott av fria syreradikaler kan orsaka åldersrelaterade sjukdomar, inflammationer och sämre immunförsvar. Antioxidanter (vitaminer och mineraler) kan oskadliggöra dessa fria syreradikaler och därmed stärka vårt immunförsvar.

Naturliga, lättupptagliga vitaminer och mineraler i rätt balans har en föryngrande effekt och kan minska risken för åldersrelaterade sjukdomar genom att stärka kroppens inre läkande förmåga.

 

När jag hade utbildat mig till näringsterapeut 1993 på Nya Zeeland, sökte jag ett välbalanserat, naturligt och effektivt kosttillskott att kunna rekommendera till mina kunder. Efter att ha testat många olika produkter och inte hittat något kosttillskott som jag kände mig 100 % trygg med, så arbetade jag i många år som klassisk homeopat och yogalärare istället.  Efter en sjukdomsperiod och utbrändhet blev jag rekommenderad ett kosttillskott jag aldrig hade provat tidigare. Till min stora förvåning kände jag hur mina symptom började försvinna. Glädjen att äntligen hitta ett kosttillskott som verkligen gav effekt.  Dessa produkter har hög kvalité och säkerhet och jag känner mig trygg att rekommendera dessa produkter till mina kunder som vill förbättra sin hälsa. Jag kan dessutom erbjuda dig både bättre priser än på webben och ett nätverk av kunniga människor, samt föreläsningar och vidareutbildning för dig som vill lära dig mer om hur du kan förbättra din egen hälsa.

Idag arbetar jag som näringsterapeut och yogalärare och ser det som en perfekt balans att hjälpa människor till bättre hälsa.
En av mina stora drivkrafter i livet är att vägleda och hjälpa människor att själva ta ansvar och hjälpa kroppen att tillfriskna.

Vill du prova ett naturligt och effektivt kosttillskott i 3 månader eller mer. Boka en tid för att få information om produkterna som jag och min familj använder varje dag. 
Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv några rader om dig själv så kontaktar jag dig.


Kristina Berglund
Näringsterapeut
kristina(at)iyengaryoga.se
073-070 87 97

Antioxidanter och fria syreradikaler

Goda tarmbakterier viktigt för hälsan
 

Vitamin E

B-komplex

Forskning om vitaminer

Näring för ögonen

Näring kan påverka din mentala hälsa